Why to go to Greece :)

Întotdeauna i-am bătut la cap pe cei din jurul meu cu Grecia… Grecia în sus și Grecia în jos. Personal, nu concep vara fără o escapadă în țara zeilor. Toată lumea merită să trăiasca acolo măcar pentru puțin timp “magia”… Să guste gyro de la mama lui de acasă, tzatziki și să bea un uzo, because tourism is not only what you see, it’s also what you eat/ drink! Mai jos sunt niște poze personale în diferite locuri din Grecia unde o să vă explic și cam ce ați avea de vizitat.

Image

În primul rând, MAREA!!! Pentru ce altceva te-ai duce, dacă nu mergi să te bronzezi și să înoți? Poza e făcută pe plaja Psatha, un loc extraordinar înconjurat de beach bars și taverne unde poți manca mult și bine, în special fructe de mare.

DSC_0457

Insula Evia unde mersesem cu niște prieteni de familie și căutam plaje tot mai retrase, deși cu pietre la mal, apa a fost extraordinar de curată după cum se vede. Bine, mai e și Ema noastră care face pluta unde apa e de jumătate de gleznă. ( P.S. Ema știe să înoate! :)) )

Image

De asemenea, strada Ermou din Atena e foarte interesantă. Străduță îngustă și luuuuuuuuungă, pline de magazine de orice fel. De la Bershka/ Zara/ Dukas( a cărui colecție de pantofi merită încercată!!!) până la magazine în stil indian.

311934_217496554978189_59971613_n

Canalul Corint, unde se unesc Marea Ionică și Mare Egee. E extraordinară priveliștea, având în vedere că are vreo câteva mii de metri adâncime. Acolo se poate face, bineînțeles, și bungee- jumping sau să mergi cu vaporul de croazieră.

Nu am menționat Acropolele din cauză că presupun că toată lumea e sătula să audă de ele atunci când se vorbește despre Grecia, dar o să vă arăt priveliștea din spatele Acropolelor, de unde se vede cam… toată Atena:)

217192_161528437241668_3496538_n

When you’ve done something awful, like if you’ve spilled coffee on your boss’s best suit, or accidently burnt your boyfriend`s apartment the greek islands are a great place to hide. Plus, when life sucks, things always look better in the sun.

                                  Bettina Mis

Advertisements

8 thoughts on “Why to go to Greece :)

  1. Pingback: Cu drag, pentru voi toate ! | Gară pentru doi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s